Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Valentina Zaklanović | Glavna 70, 31416 Levanjska Varoš | opcina.levanjska.varos@gmail.com | 031 864 010

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Odluka o zajedničkom obavljanju poslova računovodstva i financija s Općinama Strizivojna i Trnava


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju nacrta Odluke o zajedničkom obavljanju poslova računovodstva i financija s Općinama Strizivojna i Trnava .

Tema savjetovanja je: Donošenje nacrta Odluke o zajedničkom obavljanju poslova računovodstva i financija s Općinama Strizivojna i Trnava.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja nacrta Odluke o zajedničkom obavljanju poslova računovodstva i financija s Općinama Strizivojna i Trnavai.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju nacrta Odluke o zajedničkom obavljanju poslova računovodstva i financija s Općinama Strizivojna i Trnava, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.


Savjetovanje je otvoreno do: 25.03.2024. 

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument mogao usvojiti na nadolazećoj sjednici Općinskog vijeća savjetovanje traje kraće od 30 dana.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.