Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Mario Curić | Trumbićev put 7, 20210 Cavtat | mario.curic@opcinakonavle.hr | 020 479 866

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

 Izmjena i dopune Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Konavle za razdoblje 2024. – 2028. godine


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju  Izmjena i dopuna Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Konavle za razdoblje 2024. – 2028. godine.

Tema savjetovanja je: Donošenje Izmjena i dopuna Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Konavle za razdoblje 2024. – 2028. godine.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Izmjena i dopuna Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Konavle za razdoblje 2024. – 2028. godine.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Izmjena i dopuna Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Konavle za razdoblje 2024. – 2028. godine, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

Savjetovanje je otvoreno do: 15.03.2024.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.