Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Ivana Pleić, dipl. novinarka | Obala kralja Tomislava 1, 21300 Makarska | ivana.pleic@makarska.hr | +385 (0)21 608 411

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Program za dodjelu potpora mikro i malim poduzetnicima i obrtnicima s ciljem revitalizacije stare gradske jezgre Grada Makarske za 2024. godinu


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa za dodjelu potpora mikro i malim poduzetnicima i obrtnicima s ciljem revitalizacije stare gradske jezgre Grada Makarske za 2024. godinu.

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa za dodjelu potpora mikro i malim poduzetnicima i obrtnicima s ciljem revitalizacije stare gradske jezgre Grada Makarske za 2024. godinu.

Opis savjetovanja: Ovim Programom uređuju se kriteriji za poticanje mikro i malog poduzetništva i obrtništva u staroj gradskoj jezgri Grada Makarske s ciljem stvaranja poduzetničkog okruženja, jačanja mikro i malog poduzetništva i obrtništva, povećanja zaposlenosti i stvaranja pozitivne poslovne klime na području stare gradske jezgre Grada.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Programa za dodjelu potpora mikro i malim poduzetnicima i obrtnicima s ciljem revitalizacije stare gradske jezgre Grada Makarske za 2024. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 27.02.2024.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument donio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.