Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Gordana Jakopović | Trg Svetog Jurja 2, 49245 Gornja Stubica | gordana@gornjastubica.hr | 049/290-915

Godišnji provedbeni plan unaprjeđenja zaštite od požara za područje Općine Gornja Stubica za 2023. godinu


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Godišnjeg provedbenog plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Općine Gornja Stubica za 2023. godinu.

Tema savjetovanja je: Donošenje Godišnjeg provedbenog plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Općine Gornja Stubica za 2023. godinu.

Opis savjetovanja: U cilju unapređenja i postizanja učinkovitije i efikasnije razine zaštite od požara na području Općine Gornja Stubica, donosi se Godišnji provedbeni plan unapređenja zaštite od požara za područje Općine Gornja Stubica za 2023. godinu.   

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Godišnjeg provedbenog plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Općine Gornja Stubica za 2023. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 1.3.2023.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument mogao usvojiti na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.


Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.