Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Marko Jeličić, mag. iur. | Ulica dr. Franje Tuđmana 4, 42223 Varaždinske Toplice | marko.jelicic@varazdinske-toplice.hr | 042/352-466

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Odluka o izmjeni Odluke o pokretanju postupka ukidanja statusa javnog dobra i prodaji prodaji dijela nekretnine


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjeni Odluke o pokretanju postupka ukidanja statusa javnog dobra i prodaji dijela nekretnine.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izmjeni Odluke o pokretanju postupka ukidanja statusa javnog dobra i prodaji dijela nekretnine.

Opis savjetovanja:  Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o izmjeni Odluke o pokretanju postupka ukidanja statusa javnog dobra i prodaji dijela nekretnine.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izmjeni Odluke o pokretanju postupka ukidanja statusa javnog dobra i prodaji dijela nekretnine, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 14.3.2024.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.