Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Mihaela Stepić | Rakovica 7, 47245 Rakovica | mihaela.stepic@rakovica.hr | 047/784-006

* Kako bi mogli ostavljati komentare za vrijeme trajanja savjetovanja, potrebno je registrirati se valjanom e-mail adresom!

Svi komentari

Odluka o proglašenju statusa javnog dobra u općoj uporabi - nerazvrstane ceste - Zvjerinjaka u Rakovici


Poštovani građani,

 

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o proglašenju statusa javnog dobra u općoj uporabi - nerazvrstane ceste - Zvjerinjaka u Rakovici.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o proglašenju statusa javnog dobra u općoj uporabi - nerazvrstane ceste - Zvjerinjaka u Rakovici.

Opis savjetovanja: Odlukom se utvrđuje status javnog dobra u općoj uporabi - nerzvrstana cesta u neotuđivom vlasništvu Općine Rakovica koja počinje od k.č. 1176 k.o. Rakovica 1, završava kod k.č. 1091/3 k.o. Rakovica a u naravi predstavlja put. Cesta je označena kao nerazvrstana cesta pod oznakom: NC75.R: Put do Zvjerinjakau Rakovici.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o proglašenju statusa javnog dobra u općoj uporabi - nerazvrstane ceste - Zvjerinjaka u Rakovici, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 28.07.2024.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.