Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Goran Matijaš | Trg Ivana Meštrovića 2, 22300 Orlić, Knin | goran.opcina@gmail.com | 022 661 200

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Plan ukupnog razvoja Općine Biskupija za razdoblje od 2021. – 2027.


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Plana ukupnog razvoja Općine Biskupija za razdoblje od 2021. – 2027.

Tema savjetovanja je: Donošenje Plana ukupnog razvoja Općine Biskupija za razdoblje od 2021. – 2027.

Opis savjetovanja: Plan ukupnog razvoja krovni je strateški dokument zasnovan na dugoročnoj razvojnoj viziji, relevantnoj analizi ključnih izazova i razvojnih potencijala, jasno definiranim strateškim ciljevima te akcijskim planom za koherentno djelovanje u etapama koje su ciljano usmjerene, sa svrhom postizanja željenog učinka.

Planom ukupnog razvoja Općine Biskupija za razdoblje od 2021. – 2027 izražava se politika Općine Biskupija u smjeru jačanja cjelokupnog gospodarskog razvoja kroz kreiranje specifičnih ciljeva, prioriteta i mjera. Ovaj strateški dokument, kroz primijenjene analize, pravovremeno identificira probleme i potrebe te razvojne projekte koji će biti nosioci održivog razvoja Općina.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Plana ukupnog razvoja Općine Biskupija za razdoblje od 2021. – 2027., upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 30.06.2024.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.