Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Hrvoje Stjepan Hasanović | Gradec 134 , 10345 Gradec | opcina.gradec@zg.t-com.hr | +385 1 27 97 097

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Odluka o donošenju Strategije upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine Gradec za razdoblje od 2024. – 2030. godine


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o donošenju Strategije upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine Gradec za razdoblje od 2024. – 2030. godine.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o donošenju Strategije upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine Gradec za razdoblje od 2024. – 2030. godine.

Opis savjetovanja: Odluka o donošenju  Strategije upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine Gradec za razdoblje od 2024. – 2030. godine donosi se i izrađuje sukladno odredbama Zakona o upravljanju državnom imovinom zbog osiguranja financijski svrhovitog, učinkovitog i transparentnog upravljanja i raspolaganja cjelokupnom imovinom Općine.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o donošenju Strategije upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine Gradec za razdoblje od 2024. – 2030. godine, slanje popunjenog Obrasca na adresu elektronske pošte: hhasanovic@gradec.hr ili na adresu Općina Gradec, Gradec 134, 10345 Gradec ili upisivanjem svojih komentara na za to dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 04.06.2024.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.