Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Marija Čehko, mag.iur. | Andrije Kačića Miošića 2, 21327 Podgora | pisarnica@podgora.hr | 021/603-952

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Strategija upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Podgora za razdoblje od 2023. do 2029. godine


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju  prijedloga Strategije upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Podgora za razdoblje od 2023. do 2029. godine.

Tema savjetovanja je: Izrada prijedloga Strategije upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Podgora razdoblje od 2023. do 2029. godine. Donošenje Strategije upravljanja imovinom utvrđeno je člancima 15. i 18. Zakona o upravljanju državnom imovinom (»Narodne novine«, broj 52/18).

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju izrade Strategije upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Podgora za razdoblje od 2023. do 2029. godine koju donosi Općinsko vijeće za razdoblje od sedam godina. Strategija određuje srednjoročne ciljeve i smjernice za upravljanje imovinom u vlasništvu Općine.

Cilj Strategije je dugoročno osigurati učinkovito i transparentno upravljanje imovinom Općine čija je održivost važna za život i rad postojećih i budućih naraštaja. Istodobno, cilj je Strategije osigurati da imovina Općine bude u službi gospodarskog rasta.

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluju u donošenju Strategije upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Podgora za razdoblje od 2023. do 2029. godine, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 27.04.2024.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.