Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Marija Čehko, mag.iur. | Andrije Kačića Miošića 2, 21327 Podgora | pisarnica@podgora.hr | 021/603-952

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Zajednički akcijski plan energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama za Općinu Gradac i Općinu Podgora (Joint SECAP)


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Zajedničkog akcijskog plana energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama za Općinu Gradac i Općinu Podgora (Joint SECAP).

Tema savjetovanja je: Donošenje Zajedničkog akcijskog plana energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama za Općinu Gradac i Općinu Podgora (Joint SECAP) .

Opis savjetovanja: Zajednički akcijski plan energetski održivog razvitka i klimatskih promjena (Joint SECAP) za područje Općine Gradac i Općine Podgora izrađuje se sa željom da se aktivnosti lokalnih uprava i drugih dionika na tom području što više usmjere na održivi razvoj i korištenje energije i prometa tako da utjecaj na okoliš bude što manji. Time se ispunjavaju europske politike te uredbe i preporuke za postizanje niskougljičnih emisija s ciljem smanjenja utjecaja klimatskih promjena na okoliš i stanovništvo do 2030. godine..

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Zajedničkog akcijskog plana energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama za Općinu Gradac i Općinu Podgora (Joint SECAP), upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 28.02.2024.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.