Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Ivan Mužek | Zagrebačka 44, 44272 Lekenik | opcina-lekenik@sk.t-com.hr | 044/527-811

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Godišnji plan razvoja sustava civilne zaštite za 2024. godinu


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite za 2024. godinu.

Tema savjetovanja je: Donošenje Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite za 2024. godinu.

Opis savjetovanja: Sustav civilne zaštite obuhvaća mjere i aktivnosti (preventivne, planske, organizacijske, operativne, nadzorne i financijske) kojima se uređuju prava i obveze sudionika, ustroj i djelovanje svih dijelova sustava civilne zaštite i način povezivanja institucionalnih i funkcionalnih resursa sudionika koji se međusobno nadopunjuju u jedinstvenu cjelinu radi smanjenja rizika od katastrofa te zaštite i spašavanja građana, materijalnih i kulturnih dobra i okoliša na teritoriju Republike Hrvatske od posljedica prirodnih, tehničko tehnoloških velikih nesreća i katastrofa, otklanjanja posljedica terorizma i ratnih razaranja. 

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite za 2024. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 29.1.2024.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument mogao usvojiti na nadolazećoj sjednici Općinskog vijeća savjetovanje traje kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.