Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Mario Curić | Trumbićev put 7, 20210 Cavtat | mario.curic@opcinakonavle.hr | 020 479 866

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Odluka o agrotehničkim mjerama na poljoprivrednom zemljištu i mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu, šumama i šumskom zemljištu


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o agrotehničkim mjerama na poljoprivrednom zemljištu i mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu, šumama i šumskom zemljištu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o agrotehničkim mjerama na poljoprivrednom zemljištu i mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu, šumama i šumskom zemljištu.

Opis savjetovanja: Ovom odlukom propisuju se agrotehničke mjere na poljoprivrednom zemljištu i drugom zemljištu koje se koristi kao poljoprivredno zemljište, u slučajevima u kojima bi propuštanje tih mjera nanijelo štetu, onemogućilo ili umanjilo vrijednost poljoprivrednog zemljišta ili onemogućilo i smanjilo poljoprivrednu proizvodnju, kao i mjere za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina te mjere zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu, šumama i šumskom zemljištu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o agrotehničkim mjerama na poljoprivrednom zemljištu i mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu, šumama i šumskom zemljištu, upisivanjem svojih komentara na predviđeno mjesto pod Prijava/Vaš komentar.

Savjetovanje je otvoreno do: 19.4.2023.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici vijeća, savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.