Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Grozdana Neral | Gorička 18a, 10299 Marija Gorica | marija.gorica@email.t-com.hr | 01/3396-445

Odluka o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak na području Općine Marija Gorica


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak na području Općine Marija Gorica.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak na području Općine Marija Gorica.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom utvrđuje se visina poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak za porezne obveznike na području Općine Marija Gorica.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o visini poreznih stopa godišnjeg poreza na dohodak na području Općine Marija Gorica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 24.11.2023. 

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.Nema komentara za ovo savjetovanje.


Trajanje


06.11.2023 - 24.11.2023