Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Suzana Ceboci Čiček | Oro trg 1, 49243 Oroslavje | suzana@oroslavje.hr | 049 500 538

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Pravilnik o korištenju društvenih domova na području Grada Oroslavja


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Pravilnika o korištenju društvenih domova na području Grada Oroslavja.

Tema savjetovanja je: Donošenje Pravilnika o korištenju društvenih domova na području Grada Oroslavja.

Opis savjetovanja: Ovim pravilnikom uređuje se način korištenja društvenih domova na području Grada Oroslavja, pravila korištenja, uvjeti davanja na korištenje te njihovo održavanje i financiranje. Društveni domovi u vlasništvu Grada Oroslavja su: društveni dom u Andraševcu, Gornjem Oroslavju, Mokrici i Stubičkoj Slatini. Društvenim domovima upravlja gradonačelnik.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Pravilnika o korištenju društvenih domova na području Grada Oroslavja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 25.3.2023.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 

Komentari:

Vladimir Crnec

2.3.2023.

Poštovani, Čitajući prijedlog Pravilnika o korištenju društvenih domova na području Grada Oroslavja čini mi se na prvi pogled u redu. Međutim htio bi skrenuti pozornost na inventar Društvenih domova. Koliko sam upoznat Društveni domovi u Andraševcu i Gornjem Oroslavju su u redu, ne znam za Stubičku Slatinu, međutim u Mokricama je katastrofa. U Društvenom domu Mokrice je oštećeno preko 50% stolica, tj. iste nisu za korištenje, k tome su još posložene u prednjem dijelu sale gdje smetaju i izrazito je loše za vidjeti. Moj prijedlog za sada bi bio u svakom slučaju da prije početka primjene novog Pravilnika se inventar, tj. stolice poprave ili zamijene. Također (s obzirom na visinu mjesečne naknade) ne bi bilo loše domaru skrenuti pozornost na urednost Društvenog doma u Mokricama, jer zadnjom prilikom kod preuzimanja Dom baš nije bio u skladu sa ovim Pravilnikom, a niti zadnjim (korisnik je dobio samo ključeve od Doma, a da se isti prethodno nije pregledao). Sa štovanjem! Vladimir Crnec.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.