Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Danira Kujundžić, mag.iur. | Trg Ante Bužančića Tice 1 , 21202 Lećevica | procelnik@lecevica.hr | +385 (0) 21 250 099

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Pravilnik o uvjetima imenovanja, opisu poslova i iznosu naknade posebnog savjetnika načelnika


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Pravilnika o uvjetima imenovanja, opisu poslova i iznosu naknade posebnog savjetnika načelnika.

Tema savjetovanja je: Donošenje Pravilnika o uvjetima imenovanja, opisu poslova i iznosu naknade posebnog savjetnika načelnika.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Pravilnika o uvjetima imenovanja, opisu poslova i iznosu naknade posebnog savjetnika načelnika.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Pravilnika o uvjetima imenovanja, opisu poslova i iznosu naknade posebnog savjetnika načelnika, upisivanjem svojih komentara na za to predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 07.06.2024.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.