Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Tea Milanović | Kula 1, 31422 Gorjani | opcina.gorjani@gmail.com | +385 (0) 31 853 421

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Odluka o uvjetima obavljanja trgovine na malo izvan prodavaonica putem pokretne prodaje


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o uvjetima obavljanja trgovine na malo izvan prodavaonica putem pokretne prodaje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o uvjetima obavljanja trgovine na malo izvan prodavaonica putem pokretne prodaje.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju utvrđivanja uvjeta koje moraju ispunjavati pokretni prodavači za obavljanje trgovine na malo izvan prodavaonica putem pokretne prodaje, načini na koje je dopušteno obavljati trgovinu na malo izvan prodavaonica putem pokretne prodaje i naknada za obavljanje pokretne  prodaje, sve na području Općine Gorjani Odlukom.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o uvjetima obavljanja trgovine na malo izvan prodavaonica putem pokretne prodaje, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 08.03.2023.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument donio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.