Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Mirjana Balažinec | Trg Svetog Trojstva 14, 42230 Ludbreg | mirjana.balazinec@ludbreg.hr | 042 420 205

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Godišnji provedbeni Plan unaprjeđenja zaštite od požara za područje Grada Ludbrega za 2024. godinu


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Godišnjeg provedbenog Plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Grada Ludbrega za 2024. godinu.

Tema savjetovanja je donošenje Godišnjeg provedbenog Plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Grada Ludbrega za 2024. godinu.

Opis savjetovanja: U cilju postizanja učinkovitije i efikasnije razine zaštite od požara na području Grada Ludbrega, Gradsko vijeće Grada Ludbrega donosi Godišnji provedbeni plan unapređenja zaštite od požara za područje Grada Ludbrega za 2024. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Godišnjeg provedbenog Plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Grada Ludbrega za 2024. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 24.03.2024.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.