Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Marina Tonković, dipl.iur. | Ulica hrvatskih branitelja 1, 51326 Vrbovsko | marina.tonkovic@vrbovsko.hr | +385 (0) 51 875 115

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Program demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području Grada Vrbovskog


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Programa demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području Grada Vrbovskog.

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području Grada Vrbovskog.

Opis savjetovanja: Ovim Programom propisuju se uvjeti, način, postupak ostvarivanja prava na potporu, rokovi, postupak podnošenja zahtjeva za dodjelu potpore, visina potpore te dokumentacija potrebna za ostvarivanje prava na potporu za provedbu mjera.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju nacrta Programa demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području Grada Vrbovskog, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 03.08.2023.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.