Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Marina Tonković, dipl.iur. | Ulica hrvatskih branitelja 1, 51326 Vrbovsko | marina.tonkovic@vrbovsko.hr | +385 (0) 51 875 115

Odluka o načinu upravljanja i korištenja sportskim građevinama u vlasništvu Grada Vrbovskog


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o načinu upravljanja i korištenja sportskim građevinama u vlasništvu Grada Vrbovskog.

Tema savjetovanja je : donošenje Odluke o načinu upravljanja i korištenja sportskim građevinama u vlasništvu Grada Vrbovskog.

Opis savjetovanja: Odlukom o načinu upravljanja i korištenja sportskim građevinama u vlasništvu Grada Vrbovskog  uređuje se način upravljanja i korištenja javnih sportskih građevina i drugih sportskih građevina u vlasništvu Grada Vrbovskog.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o načinu upravljanja i korištenja sportskim građevinama u vlasništvu Grada Vrbovskog, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 11.05.2023.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.Nema komentara za ovo savjetovanje.