Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Marijan Mravičić, dipl.iur. | Kraj 39a, 21325 Tučepi | opcina@tucepi.hr | 021/623-595

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Odluka o izradi Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja neizgrađenog dijela naselja Slatina


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izradi Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja neizgrađenog dijela naselja Slatina.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izradi Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja neizgrađenog dijela naselja Slatina.

Opis savjetovanja: Savjetovanje se provodi u cilju donošenja Odluke o izradi Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja neizgrađenog dijela naselja Slatina.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u Odluke o izradi Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja neizgrađenog dijela naselja Slatina, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 17.2.2023.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.