Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Jasmina Cvitan Lakača | Tinjan 2, 52444 Tinjan | opcina@tinjan.hr | +385 52 626 090

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Godišnji plan razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Tinjan za 2024. godinu


Poštovani građani,
pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Tinjan za 2024. godinu.

Tema savjetovanja je: Donošenje Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Tinjan za 2024. godinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Tinjan za 2024. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju OGodišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Tinjan za 2024. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 27.02.2024.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.