Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Jasmina Cvitan Lakača | Tinjan 2, 52444 Tinjan | opcina@tinjan.hr | +385 52 626 090

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Odluka o visini paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu


Poštovani građani,
pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu.

Opis savjetovanja: Ovom se Odlukom utvrđuje visina paušalnog poreza na dohodak za djelatnost iznajmljivanja stanova, soba i postelja putnicima i turistima i organiziranja kampova i/ili kamp odmorišta te smještajnih jedinica u objektima za robinzonski smještaj ako su kumulativno ispunjeni uvjeti.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 28.11.2023.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 

 

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.