Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Jasmina Cvitan Lakača | Tinjan 2, 52444 Tinjan | opcina@tinjan.hr | +385 52 626 090

Odluka o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova  na području Općine Tinjan za 2024.godinu


Poštovani građani,
pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova  na području Općine Tinjan za 2024.godinu.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova  na području Općine Tinjan za 2024.godinu.

Opis savjetovanja: Ovom Odlukom privremeno se zabranjuje izvođenje građevinskih radova odnosno određuju vrste radova, vrste građevina, područje, razdoblje kalendarske godine i vrijeme u kojem se privremeno zabranjuje izvođenje građevinskih radova, utvrđuju razlozi zbog kojih se u pojedinim slučajevima mogu izvoditi građevinski radovi te provođenje nadzora..

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova  na području Općine Tinjan za 2024.godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.
Savjetovanje je otvoreno do: 28.11.2023.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 

 

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.


Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Trajanje


20.11.2023 - 28.11.2023