Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Anita Krpina | Ražanac XVII 61, 23248 Ražanac | info@opcina-razanac.hr | 023 651 402

Godišnji plan razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Ražanac s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Ražanac s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Ražanac s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Ražanac s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje.

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluju u donošenju Godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Ražanac s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 12.12.2023.

 Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Radi nadolazeće sjednice Općinskog vijeća savjetovanje traje kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 

Komentari (0)


Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.Nema komentara za ovo savjetovanje.


Trajanje


27.11.2023 - 12.12.2023