Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Roko Baljak | Petra Zoranića 61, 23243 Jasenice | juo@jasenice.hr | 023 655-703

* Kako bi mogli ostavljati komentare za vrijeme trajanja savjetovanja, potrebno je registrirati se valjanom e-mail adresom!

Svi komentari

Odluka o agrotehničkim mjerama, mjerama uređenja i održavanja poljoprivrednih rudina te posebnim mjerama zaštite od požara na području Općine Jasenice


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o agrotehničkim mjerama, mjerama uređenja i održavanja poljoprivrednih rudina te posebnim mjerama zaštite od požara na području Općine Jasenice.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o agrotehničkim mjerama, mjerama uređenja i održavanja poljoprivrednih rudina te posebnim mjerama zaštite od požara na području Općine Jasenice.

Opis savjetovanja: Odlukom o agrotehničkim mjerama, mjerama uređenja i održavanja poljoprivrednih rudina te posebnim mjerama zaštite od požara na području Općine Jasenice, propisuju se agrotehničke mjere na poljoprivrednom zemljištu na području Općine Jasenice u slučajevima u kojima bi propuštanje tih mjera nanijelo štetu poljoprivrednom zemljištu, onemogućilo ili smanjilo poljoprivrednu proizvodnju, mjere za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina, mjere zaštite od požara, nadzor nad provedbom Odluke te prekršajne odredbe

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluju u donošenju Odluke o agrotehničkim mjerama, mjerama uređenja i održavanja poljoprivrednih rudina te posebnim mjerama zaštite od požara na području Općine Jasenice, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 4.11.2024.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.