Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Marija Mustapić | Ante Starčevića 23, 21260 Imotski | procelnik@imotski.hr | 021/841-125

* Kako bi mogli ostavljati komentare za vrijeme trajanja savjetovanja, potrebno je registrirati se valjanom e-mail adresom!

Svi komentari

Pravila o upravljanju dokumentarnim gradivom grada imotskog


Poštovani građani,

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Pravila o upravljanju dokumentarnim gradivom grada imotskog.

Tema savjetovanja je: Donošenje Pravila o upravljanju dokumentarnim gradivom grada imotskog.

Opis savjetovanja: Pravilima o upravljanju dokumentarnim gradivom Grada Imotskog uređuju se sva pitanja organizacije, upravljanja, obrade, odlaganja i čuvanja, izlučivanja i odabiranja, predaje i pobiranja dokumentarnog i arhivskog gradiva koje je nastalo, zaprimljeno ili se koristi u poslovanju Grada Imotskog, te o infrastrukturi informacijskog sustava, njegovom upravljanju i vanjskim uslugama.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Pravila o upravljanju dokumentarnim gradivom grada imotskog, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 27.09.2024.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.