Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Jasna Marcelić, dipl.novinar, univ.spec.komp.polit. | Trg hrvatske nezavisnosti 2, 23273 Preko | jasna.marcelic@preko.hr | : 023 286 445

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području Općine Preko za razdoblje od 2024. do 2028. godine


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području Općine Preko za razdoblje od 2024. do 2028. godine.

Tema savjetovanja je: Donošenje Smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području Općine Preko za razdoblje od 2024. do 2028. godine.

Opis savjetovanja: Sustav civilne zaštite obuhvaća mjere i aktivnosti (preventivne, planske, organizacijske, operativne, nadzorne i financijske) kojima se uređuju prava i obveze sudionika, ustroj i djelovanje svih dijelova sustava civilne zaštite i način povezivanja institucionalnih i funkcionalnih resursa sudionika koji se međusobno nadopunjuju u jedinstvenu cjelinu radi smanjenja rizika od katastrofa, te zaštite i spašavanja građana, materijalnih i kulturnih dobara i okoliša na teritoriju Republike Hrvatske od posljedica prirodnih, tehničko-tehnoloških velikih nesreća i katastrofa, otklanjanja posljedica terorizma i ratnih razaranja.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području Općine Preko za razdoblje od 2024. do 2028. godine, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 03.07.2024.

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.

Trajanje


03.06.2024 - 03.07.2024