Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Marina Benvin, mag.iur. | Zakona kastafskega 3, 51215 Kastav | marina.benvin@kastav.hr | 051/688-205

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Godišnji provedbeni plan unapređenja zaštite od požara za područje Grada Kastva u 2024. godini


Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Grada Kastva u 2024. godini.

Tema savjetovanja je: Donošenje Godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Grada Kastva u 2024. godini.

Opis savjetovanja: S ciljem unapređenja i postizanja učinkovitije i efikasnije zaštite od požara na području Grada Kastva donosi se Godišnji provedbeni plan unaprjeđenja zaštite od požara na području Grada Kastva u 2024. godini.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Grada Kastva u 2024. godini, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.


Savjetovanje je otvoreno do: 19.04.2024. 

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (0)


Nema komentara za ovo savjetovanje.