Osoba odgovorna za provođenje savjetovanja s javnošću

Marija Mustapić | Ante Starčevića 23, 21260 Imotski | procelnik@imotski.hr | 021/841-125

Komentari Savjetovanje je završeno, više nije moguće komentirati.

Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o naknadi za novorođenu djecu na području Grada Imotskog


Poštovani građani,

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o naknadi za novorođenu djecu na području Grada Imotskog.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o naknadi za novorođenu djecu na području Grada Imotskog.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o naknadi za novorođenu djecu na području Grada Imotskog.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o naknadi za novorođenu djecu na području Grada Imotskog, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 10.03.2024. 

 

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Komentari (1)


20.02.2024 | Mara Gadžo
Poštovani,

Savjetovanje s javnošću može trajati kraće od 30 dana samo onda kad su nastupili izvanredni uvjeti radi kojih nije moguće provesti savjetovanje u zakonskom roku.
Ne možete skraćivati provedbu savjetovanja iz razloga da bi se dokumenat donio na nadolazećoj sjednici Gradskog vijeća. Nisu nastupili nikakvi izvanredni uvjeti već savjetovanje nije na vrijeme sprovedeno. Ovakvo postupanje je postalo praksa u gradu Imotskome. Sjednice se održavaju svaka 3 mjeseca i dovoljno je vremena da se sve na vrijeme obavi, a ne stihijski.
Moj savjet je sa napravite Plan rada GV i shodno tome i Plan savjetovanja s javnošću.

S poštovanjem,
Mara Gadžo