Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u Javnom uvidu u donošenju Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Bol za 2022. godinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Bol za 2022. godinu.

Opis savjetovanja: Planom upravljanja pomorskim dobrom za 2022. godinu utvrđuje se sadržaj redovnog upravljanja pomorskim dobrom, sredstva za upravljanje pomorskim dobrom, popis djelatnosti koje se mogu obavljati na pomorskom dobru na području Općine Bol kao i mikrolokacije za obavljanje propisanih djelatnosti.

Vijeće za davanje koncesijskih odobrenja daje koncesijsko odobrenje za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru, koje ne isključuju niti ograničuju opću upotrebu pomorskog dobra.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Bol za 2022. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto pod KOMENTARI.

Savjetovanje je otvoreno do: 01.01.2021.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 1.12.2021. - 1.1.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

1.12.2021. - 1.1.2022.