Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o sklapanju Sporazuma o prijateljstvu i suradnji Grada Varaždinskih Toplica i Grada Novalje.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o sklapanju Sporazuma o prijateljstvu i suradnji Grada Varaždinskih Toplica i Grada Novalje.

Opis savjetovanja: Utvrđuje se da između Grada Varaždinskih Toplica i Grada Novalje postoji interes za suradnjom, posebice u području turizma, kulture, sporta i gospodarstva, što će donijeti obostrane koristi građanima dviju jedinica lokalne samouprave.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o sklapanju Sporazuma o prijateljstvu i suradnji Grada Varaždinskih Toplica i Grada Novalje, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 25.05.2022.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 18.5.2022. - 25.5.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

18.5.2022. - 25.5.2022.