Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o sufinanciranju troškova produženog boravka i davanju suglasnosti za organizaciju produženog boravka u osnovnim školama na području Grada Varaždinskih Toplica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o sufinanciranju troškova produženog boravka i davanju suglasnosti za organizaciju produženog boravka u osnovnim školama na području Grada Varaždinskih Toplica.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o sufinanciranju troškova produženog boravka i davanju suglasnosti za organizaciju produženog boravka u osnovnim školama na području Grada Varaždinskih Toplica.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o sufinanciranju troškova produženog boravka i davanju suglasnosti za organizaciju produženog boravka u osnovnim školama na području Grada Varaždinskih Toplica, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 13.6.2022.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 10.6.2022. - 13.6.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

10.6.2022. - 13.6.2022.