Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o određivanju pravnih osoba od interesa za sustav civilne zaštite Grada Varaždinskih Toplica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o određivanju pravnih osoba od interesa za sustav civilne zaštite Grada Varaždinskih Toplica.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o određivanju pravnih osoba od interesa za sustav civilne zaštite Grada Varaždinskih Toplica.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o određivanju pravnih osoba od interesa za sustav civilne zaštite Grada Varaždinskih Toplica, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 30.3.2022.


Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati. 
Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 21.3.2022. - 30.3.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

21.3.2022. - 30.3.2022.