Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o raspisivanju javnog natječaja za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Varaždinskih Toplica.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

JAVNI NATJEČAJ MOGUĆE PRONAĆI OVDJE.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o raspisivanju javnog natječaja za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Varaždinskih Toplica.

Opis savjetovanja: Ovime se donosi odluka o prodaji sljedeće nekretnine k.č.br. 4555, oranica površine 244 m2, upisana u z.k.ul. 984, kao vlasništvo Grada Varaždinskih Toplica u 1/1 dijela. 

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o raspisivanju javnog natječaja za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Varaždinskih Toplica, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 25.05.2022.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 18.5.2022. - 25.5.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

18.5.2022. - 25.5.2022.