Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Zaključka o prijedlogu kandidata za imenovanje suca porotnika Općinskog suda u Varaždinu.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Zaključka o prijedlogu kandidata za imenovanje suca porotnika Općinskog suda u Varaždinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Zaključka o prijedlogu kandidata za imenovanje suca porotnika Općinskog suda u Varaždinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Zaključka o prijedlogu kandidata za imenovanje suca porotnika Općinskog suda u Varaždinu, upisivanjem svojih komentara na dolje za to predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 15.12.2022.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 12.12.2022. - 15.12.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

12.12.2022. - 15.12.2022.