Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske.

Dokument za savjetovanje moguće pogledati OVDJE.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za prodaju poljoprivrednog  zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 01.11.2022. godine.


Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Kako bi se dokument usvojio na nadolazećoj sjednici Vijeća savjetovanje mora trajati kraće od 30 dana.


Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.


Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 26.10.2022. - 1.11.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

26.10.2022. - 1.11.2022.