Poštovani građani,

pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u Izmjena i dopuna Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2022. godinu.

Tema savjetovanja je: Donošenje Izmjena i dopuna Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2022. godinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Izmjena i dopuna Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2022. godinu. 

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Izmjena i dopuna Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Varaždinskih Toplica za 2022. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 29.09.2022.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti kako bi se isti mogao što prije početi primjenjivati.Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.Status:
0 komentara


Komentari:


Savjetovanje je završeno

* trajanje ovog savjetovanja: 23.9.2022. - 29.9.2022.

Savjetovanje u tijeku

Trajanje

23.9.2022. - 29.9.2022.